Gratis verzending bij bestellingen boven de € 40,-!

Gezondheidsvoordelen

Gezondheidsvoordelen

Zelfgemaakte yoghurt zit vol goede bacteriën

Door yoghurt vers te bereiden met onze yoghurt startersculturen zit het eindproduct vol springlevende culturen en goede bacteriën. Dit in tegenstelling tot de yoghurt uit de winkel die een lange weg naar de consument heeft afgelegd waardoor veel van de goede bacteriën niet meer actief zijn.

Zelfgemaakte yoghurt bevat weinig tot geen lactose

Door yoghurt zelf te maken bevat het geen tot weinig lactose. Dat komt door het fermentatieproces waarbij lactose grotendeels wordt omgezet naar goede bacteriën. Kant en klare yoghurt bevat veel lactose doordat het in zeer korte tijd is bereid en er minder aandacht wordt besteed aan een goede fermentatie van de melk.

Zelfgemaakte yoghurt bevat geen toevoegingen

Yoghurtproducten uit de supermarkt zitten vol met kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen en stabilizers. Dit is anders bij onze producten. Onze startersculturen bevatten het enige wat nodig is om heerlijke yoghurt te maken: yoghurtbacteriën. Onze biologische startersculturen bevatten de echte yoghurtbacteriën die zorgen voor een heerlijke smaak en een mooie textuur.

Onze producten zijn niet genetisch gemodificeerd.

Onze startersculturen zijn puur natuur, bevatten de oorspronkelijke yoghurtbacteriën en zijn niet genetisch gemodificeerd.

Yoghurt is een bron voor gezondheid.

Yoghurt is een natuurlijke bron van calcium, proteïne, vitamine B2 en B12. Calcium is onder andere goed voor je botten, proteïne draagt bij aan de groei en het herstel van je spieren en vitamine B2 en B12 zorgen voor een goede werking van de spijsvertering en het zenuwstelsel.