Gratis verzending bij bestellingen boven de € 40,-!

Yoghurt maken

Yoghurt maken

Hoe maak je yoghurt?

Zelf yoghurt maken is leuk en erg eenvoudig. Yoghurt.nl verkoopt yoghurt startersculturen waarmee je binnen een minuut, in slechts 4 stappen, voor een periode van 4 weken verse yoghurt maakt.

Yoghurt is net als bij het maken van karnemelk en het maken van kefir het resultaat van fermentatie. Fermenteren is het proces waarbij yoghurtbacteriën melksuikers omzet naar gezonde melkzuren. De yoghurt startersculturen bevatten de oorspronkelijke natuurlijke yoghurtbacteriën. De startersculturen zijn volledig biologisch en bevatten geen toevoegingen zoals kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen of stabilizers.

Door yoghurt zelf te maken geniet je van tal van gezondheidsvoordelen. Zelfgemaakte yoghurt zit onder andere vol goede bacteriën en bevat weinig tot geen lactose.

Yoghurt.nl biedt startersculturen aan voor Bulgaarse yoghurt, Soja yoghurt en yoghurt naturel. Lees de onderstaande gebruiksaanwijzingen om meer te leren over het maken van yoghurt naturel, Soja yoghurt of het maken van Bulgaarse yoghurt.