Gratis verzending vanaf € 55! Voor 22.00 besteld? Morgen bezorgd!

Blog

  • Tiramisu met bitterkoekjes, perzik, amaretto en kaneelsuiker

    Zit je nog te speuren naar inspiratie voor een dessert tijdens een van de kerstdiners komend weekend? Zoek niet verder! Eva-Luna van @etenmeteef heeft voor ons een klassieker in een nieuw jasje…

    Lees meer
  • Volkoren-kefirwafels met yoghurt-roomijs

    Inspiratie nodig voor een uniek dessert om op tafel te zetten tijdens het kerstdiner? Wat dacht je van volkoren-kefirwafels met zelfgemaakt yoghurt-roomijs? Met dit recept uit ons boek Variëren met kefir maak…

    Lees meer
  • Yoghurtpepernoten

    Eva-Luna van @etenmeteef combineerde onze twee favoriete dingen: yoghurt en pepernoten. Wat een fantastische combi! En natuurlijk niet zo’n karig laagje yoghurt als de yoghurtpepernoten in de supermarkt hebben, maar een volle,…

    Lees meer
  • Bladerdeegtaartjes met appel en mascarpone

    Wauw! Kijk eens wat @myfreshpantry heeft gemaakt met onze Mediterrane kaaskit! Is het geen plaatje? Overheerlijke bladerdeegtaartjes met appel en zelfgemaakte mascarpone. De mascarpone is een van de vele kaassoorten die je…

    Lees meer
  • Çilbir

    Eva-Luna van Instagram-account @etenmeteef ging voor ons aan de slag met onze best-seller: de Yoghurt Naturel culturen. Maak je graag onderscheidende, creatieve gerechten? Dat zit met dit recept wel snor. Dit gerecht…

    Lees meer
  • Mini carrot cake met frosting

    Food Innovation Student Lot van natuurlijklot ging voor ons aan de slag met de Vegan Kaaskit van The Big Cheese Making kit. Naast een vegan mozzarella, maakte ze ook vegan mascarpone. Lot…

    Lees meer

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!

Bekijken