Gratis verzending vanaf € 55! Voor 22.00 besteld? Morgen bezorgd!

Blog

  • Yoghurtpepernoten

    Eva-Luna van @etenmeteef combineerde onze twee favoriete dingen: yoghurt en pepernoten. Wat een fantastische combi! En natuurlijk niet zo’n karig laagje yoghurt als de yoghurtpepernoten in de supermarkt hebben, maar een volle,…

    Lees meer
  • Bladerdeegtaartjes met appel en mascarpone

    Wauw! Kijk eens wat @myfreshpantry heeft gemaakt met onze Mediterrane kaaskit! Is het geen plaatje? Overheerlijke bladerdeegtaartjes met appel en zelfgemaakte mascarpone. De mascarpone is een van de vele kaassoorten die je…

    Lees meer
  • Çilbir

    Eva-Luna van Instagram-account @etenmeteef ging voor ons aan de slag met onze best-seller: de Yoghurt Naturel culturen. Maak je graag onderscheidende, creatieve gerechten? Dat zit met dit recept wel snor. Dit gerecht…

    Lees meer
  • Mini carrot cake met frosting

    Food Innovation Student Lot van natuurlijklot ging voor ons aan de slag met de Vegan Kaaskit van The Big Cheese Making kit. Naast een vegan mozzarella, maakte ze ook vegan mascarpone. Lot…

    Lees meer
  • Kwarkbol met cranberries en rozijnen

    Zelfgemaakte kwark verwerken in een recept? Diëtiste Sara van foodblog saarbakt deed het voor ons! Het resultaat? Een verrukkelijk luchtige kwarkbol!   Benodigdheden van Yoghurt.nl Ingrediënten 100 gr rozijnen 100 gr cranberries…

    Lees meer
  • Citroen Ricotta Cake

    Blogger Linda van Instagram-account @snoepgezond ging voor ons aan de slag met de Ultieme kaaskit. Met de Ultieme kaaskit bereid je in een handomdraai je eigen (zachte) kaas. Ontzettend eenvoudig en erg…

    Lees meer

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!

Bekijken