Gratis verzending bij bestellingen boven de € 40,-!

Blog

  • Fermenteren, wat is dit eigenlijk?

    Fermenteren, wat is dit eigenlijk? Alle startersculturen van Yoghurt.nl zorgen voor fermentatie. Maar wat is fermentatie nu eigenlijk? In de periode dat er nog geen koelkast bestond fermenteerde bijna iedereen zijn voedsel.…

    Lees meer
    Yoghurt.nl
  • Smoothiebowl

    Smoothiebowl Bij dat heerlijk zomerse weer weer horen ook zomerse recepten. In dit recept spelen de zomerkoninkjes de hoofdrol, oftewel de aardbei! De smoothiebowl is helemaal hip op het moment en de…

    Lees meer
    Yoghurt.nl
  • Broodje kip-mango-ananassalsa

    Broodje kip-mango-ananassalsa Voor de yoghurt kunnen de naturel of Bulgaarse yoghurtculturen worden gebruikt in combinatie met volle of halfvolle melk. 4 personen Bereidingstijd: 15 min. Ingrediënten: 1 gerookte kipfilet 75 gr mango…

    Lees meer
    Yoghurt.nl
  • Yoghurtijs

    Yoghurtijs Heerlijk als tussendoortje voor in de zomer of als dessert. Voor de yoghurt zijn de Bulgaarse yoghurtculturen gebruikt + volle houdbare (gesteriliseerde) melk. Ca. 6 personen Bereidingstijd: 20 min. Wachttijd: min.…

    Lees meer
    Yoghurt.nl
  • Ananas-yoghurttaart

    Ananas-yoghurttaart Voor de yoghurt zijn de naturel yoghurtculturen gebruikt + volle houdbare (gesteriliseerde) melk. Deze taart kan het beste een dag voor consumptie worden gemaakt en is circa drie dagen houdbaar. 10…

    Lees meer
    Yoghurt.nl
  • Fruit UFO’s

    Fruit UFO’s Dit heb je nodig: 1 nectarine, in stukjes, pit verwijderen 1 abrikoos, pit verwijderen een kleine appel, gewassen en in de schil, in stukken gesneden twee bananen 1 kleine peer,…

    Lees meer
    Yoghurt.nl

Starten met zelf yoghurt maken? Bestel Pakket Kwiek en bespaar gelijk €6,85!

Bekijken