Gratis verzending vanaf €40,-!

Blog

  • Sinaasappel-yoghurtijs

    Sinaasappel-yoghurtijs 6 personen Bereidingstijd:        30 minuten Opstijftijd:               ca. 4 uur (in ijsmachine) Ingrediënten 350 ml zelfgemaakte volle yoghurt 125 ml slagroom (ongezoet) 150 gr sinaasappel (1 grote sinaasappel) 50 gr suiker…

    Lees meer
  • Komkommer raita

    Komkommer raita Bijgerecht Raita is een lekkere, gekruide yoghurtsaus. Dit is een gerecht wat koud wordt geserveerd. Raita heeft veel weg van tzatziki. Een van de verschillen is dat in tzatziki knoflook…

    Lees meer
  • Yoghurt pistache dip

    Yoghurt pistache dip Met zelfgemaakte Bulgaarse yoghurt maak je een heerlijke en mooie groene saus. Deze yoghurt pistache dip is lekker bij gegrild vlees of vis, of als dipsausje bij de borrel.…

    Lees meer
  • Fruitpizza

    Fruitpizza Een leuk en origineel idee om je fruit met yoghurt te eten. Voor kinderen is het ook een feestje om hun eigen gezonde pizza te beleggen en vervolgens pizza als ontbijt…

    Lees meer
  • Aardbeienschelpjes met yoghurt- en puddingvulling

    Aardbeienschelpjes met yoghurt- en puddingvulling Een heerlijk zomers recept, want ja, er zitten verse aardbeien in. Deze aardbeienschelpjes doen het goed als gebakje bij de koffie of als feestelijk dessert. De bladerdeegschelpjes…

    Lees meer
  • Fermenteren, wat is dit eigenlijk?

    Fermenteren, wat is dit eigenlijk? Alle startersculturen van Yoghurt.nl zorgen voor fermentatie. Maar wat is fermentatie nu eigenlijk? In de periode dat er nog geen koelkast bestond fermenteerde bijna iedereen zijn voedsel.…

    Lees meer

Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!

Bekijken