Gratis verzending vanaf € 55! Voor 22.00 besteld? Morgen bezorgd!

Cadeau-inspiratie voor de feestdagen!

Cadeau-inspiratie voor de feestdagen!
18 december 2019 Yoghurt.nl

Cadeau-inspiratie voor de feestdagen!

Ook bij yoghurt.nl kun je prima terecht voor erg leuke cadeaus. Heb je een foodie in je familie- of vriendenkring? Dan zullen ze zeker wel eens gehoord hebben van de voordelen van zelfgemaakte yoghurt. Verras ze eens door ons Pakket Basis of het Pakket Kwiek cadeau te doen. Wil je echt uitpakken? Geef dan bijvoorbeeld Pakket Luxe. Moet je iets uitkiezen voor een vegetarische of veganistische vriend of vriendin? Ook dan kunnen wij je helpen. We hebben namelijk twee pakketten samengesteld speciaal voor degenen die geen dierlijke melkproducten willen of kunnen eten. Het Pakket Vegan, Pakket Zuivelvrij, Pakket Bewust en Pakket Veganistisch zijn dan niet alleen hele bijzonder geschenken, ze zijn ook gewoon van hele goeie kwaliteit.

Pakket Luxe

Liever een gezond boek geven? Geen probleem. Op dit moment hebben wij meerdere boeken in ons assortiment. Alle boeken gaan specifiek over fermenteren. Ons eigen boek Variëren met kefir is een echte aanrader. Het boek Tsukemono geeft je meer informatie over snelle groentefermenten uit Japan, terwijl het boek Over Rot juist heel algemeen en uitgebreid vertelt over alles wat met fermenteren te maken heeft, van zuivel tot granen en zelfs vlees. Zoek je een leuk boek voor iemand die kefir wel erg interessant vindt? Het boek Waterkefir/Melkkefir is dan een leuk idee. Goeie informatie, beknopt en helder beschreven met veel leuke en bruikbare tips. En als laatste hebben we ook een boek over Zuivelvrij Genieten. Lekkere yoghurt en kefir maken zonder… zuivel!

Boek: Variëren met kefir

Als laatste zouden we graag onze kaaskits nog even onder de aandacht willen brengen. Dit is namelijk ook een erg leuk cadeau idee voor de foodie doe-het-zelver. Kaas maken is lang zo moeilijk niet als je zou denken en zelfgemaakte kaas is veel lekkerder dan kaas uit de supermarkt. Plus, je kan er gemakkelijk je eigen variaties op maken waardoor de kaas echt jouw kaas wordt. We hebben een Mediterrane kaaskit waarmee je kazen als mascarpone, ricotta en mozzarella kan maken. En we hebben de Ultieme kaaskit. Met behulp van deze kaaskit maak je naast bovengenoemde kazen ook geitenkaas, labneh en paneer om er een paar te noemen. Beide kaaskits zijn compleet. Het enige dat de ontvanger van dit cadeau hoeft te doen is melk toevoegen. Alle hulpmiddelen en zelfs kruiden en biologisch zeezout zijn toegevoegd. Het stremsel is vegetarisch.

De ultieme kaaskit

We hopen je op originele ideeën gebracht te hebben om straks met Kerst een apart cadeau te kunnen geven. Mocht je evengoed nog vragen hebben of een speciaal verzoek willen indienen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we graag wat de mogelijkheden zijn.

Fijne feestdagen namens Yoghurt.nl!

Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!

Bekijken