Gratis verzending vanaf € 55! Voor 22.00 besteld? Morgen bezorgd!

Video’s

Video’s

Op deze pagina vind je video’s met bereidingsinstructies van onze producten. Op zoek naar geschreven bereidingsinstructies? Deze vind je hier.

Let op: onlangs zijn onze productverpakkingen vernieuwd. De bereidingswijze van de producten is echter ongewijzigd.

Hoe maak je Yoghurt Naturel?

Yoghurt Naturel is onze top-seller. Starten met het maken van je eigen yoghurt naturel? Volg de bereidingsinstructies in deze video.

Hoe maak je Yoghurt Bulgaarse Stijl?

Yoghurt Bulgaarse Stijl is een fris-zure, romige yoghurt. Starten met het maken van je eigen yoghurt Bulgaarse Stijl? Volg de bereidingsinstructies in deze video.

Hoe maak je Kefir?

Kefir (melkkefir) is een van onze populaire producten. Starten met het maken van je eigen Kefir? Volg de bereidingsinstructies in deze video.

Hoe maak je Waterkefir?

Waterkefir is een steeds populairder wordend product. Starten met het maken van je eigen Waterkefir? Volg de bereidingsinstructies in deze video.

Hoe maak je Kwark?

Kwark is een eiwitrijk product dat populair is onder sporters. Zelfgemaakte kwark is ook nog eens probiotisch. Starten met het maken van je eigen Kwark? Volg de bereidingsinstructies in deze video.

Hoe maak je Karnemelk?

Karnemelk is een oer-Hollands product met vele gezondheidsvoordelen. Starten met het maken van je eigen Karnemelk? Volg de bereidingsinstructies in deze video.

Hoe maak je EasiYo yoghurt?

Op Yoghurt.nl bieden we naast onze eigen yoghurtculturen ook yoghurtculturen van EasiYo aan. Dit zijn yoghurtmixen met smaak. Het bereidingsproces is zeer eenvoudig. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de video.

Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!

Bekijken