Gratis verzending vanaf € 55! Voor 22.00 besteld? Morgen bezorgd!

Yoghurt

Wat is yoghurt?

Yoghurt is een eeuwenoud melkproduct dat je op veel verschillende plekken tegenkomt. Het principe van yoghurt, namelijk het fermenteren van (koe)melk met bacteriën, wordt overal te wereld toegepast. De smaak, textuur en soort bacteriën dat bij de bereiding gebruikt wordt, verschilt per gebied waar de yoghurt vandaan komt..

Waarom zelf yoghurt maken?

Stap een willekeurige supermarkt binnen en je zal een grote verscheidenheid aan yoghurtproducten vinden: mager, halfvol en uit verschillende windstreken (denk bijvoorbeeld aan Griekse en Bulgaarse yoghurt). Je kunt kiezen uit yoghurt van koemelk, geitenmelk of zelfs kokosmelk of sojamelk. Vervolgens vind je allerlei verschillende soorten

Hoe maak je zelf yoghurt?

Tegenwoordig maken we in het Westen steeds minder basisvoedingsmiddelen als brood, kaas, yoghurt en zure groenten zelf. Waarom zouden we ook als het zo eenvoudig in elke supermarkt te krijgen is? Wij vinden dat jammer, want als je zelf dit soort gefermenteerde producten maakt..

Maak kennis met onze yoghurtproducten

 • 12,30

  Yoghurt Naturel

  ,
  Yoghurt naturel starterculturen voor de bereiding van minstens 25 liter yoghurt naturel. De zelfgemaakte yoghurt heeft een heerlijke volle, milde en romige smaak en is eenvoudig te bereiden. Voor de bereiding van yoghurt naturel heb je een yoghurtmaker nodig. Wij adviseren je gebruik te maken van de elektrische yoghurtmaker van DCG of Rommelsbacher. Tevens kan je gebruik maken van de EasiYo stroomloze yoghurtmaker. Met deze yoghurtmakers bereid je in een handomdraai je eigen verse yoghurt. Benieuwd naar hoe je onze yoghurt naturel maakt? Bekijk de video met bereidingsinstructies.
  12,30
  12,30
 • 12,30

  Bulgaarse Yoghurt

  ,
  Bulgaarse yoghurt starterculturen voor de bereiding van minstens 25 liter Bulgaarse yoghurt. De zelfgemaakte Bulgaarse yoghurt heeft een heerlijke frisse, zure en romige smaak en is eenvoudig te bereiden. Voor de bereiding van Bulgaarse yoghurt heb je een yoghurtmaker nodig. Wij adviseren je gebruik te maken van de elektrische yoghurtmaker van DCG of Rommelsbacher. Tevens kan je gebruik maken van de EasiYo stroomloze yoghurtmaker. Met deze yoghurtmakers bereid je in een handomdraai je eigen verse yoghurt. Benieuwd naar hoe je onze Bulgaarse Yoghurt maakt? Bekijk de video met bereidingsinstructies.
  12,30
  12,30
 • 4,35

  Yoghurt naturel (probeerverpakking)

  ,
  Yoghurt naturel startersculturen voor de bereiding van minstens 10 liter yoghurt naturel. De zelfgemaakte yoghurt naturel heeft een heerlijke volle, milde en romige smaak en is eenvoudig te bereiden. Voor de bereiding van yoghurt naturel heb je een yoghurtmaker nodig. Wij adviseren je gebruik te maken van de Elektrische Yoghurtmaker. Tevens kunt u gebruik maken van de EasiYo stroomloze yoghurtmaker. Hiermee bereid je in minder dan 5 minuten je eigen yoghurt!
  4,35
  4,35

Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!

Bekijken