Gratis verzending vanaf € 55! Voor 22.00 besteld? Morgen bezorgd!

Mosterd

Wat is mosterd?

Altijd al zelf willen leren fermenteren? Met het RotPot Mosterd-pakket maak jij makkelijk thuis je eigen potjes pittige, kruidige mosterd. Je hebt hiervoor niet meer nodig dan mosterdzaad, water, azijn en het RotPot Mosterd-pakket..

Waarom zelf mosterd maken?

Wil je Franse mosterd, Amerikaanse yellow mustard of Zaanse mosterd? De keuze is reuze en door je mosterd zelf te fermenteren, bepaal jij helemaal hoe deze uitpakt. Je kunt met een aantal basisingrediënten én je RotPot eindeloos variëren..

Hoe maak ik zelf mosterd?

Start met het afspoelen van de mosterdzaad. Voeg deze terug in de fermentatiepot. Voeg vervolgens het water, de mosterdmix, het ferment en wat honing toe. Je kunt in plaats van water ook azijn gebruiken, hierdoor wordt je mosterd minder scherp..

Maak kennis met onze mosterdproducten

  • RotPot Mosterd

    , ,
    Complete kit voor het bereiden van je eigen verse mosterd. Bijna iedereen heeft wel een potje mosterd in de koelkast staan. Maar hoe maak je dat eigenlijk? Nou, dat is helemaal niet zo moeilijk! En al helemaal niet met de RotPot Mosterd. Erg leuk om te doen en mislukken kan het bijna niet. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in de RotPot. Je kunt de RotPot Mosterd hergebruiken.
    27,80

Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!

Bekijken