Gratis verzending vanaf € 55! Voor 22.00 besteld? Morgen bezorgd!

Karnemelk

Wat is karnemelk?

Voor veel Nederlanders is karnemelk dé manier om de dag te beginnen. Een heerlijke, frisse karnemelk op een warme zomerdag is een echte klassieker. Maar wat is karnemelk nu eigenlijk? Hoe wordt karnemelk gemaakt? Vroeger werd karnemelk gemaakt door verzuurde room te karnen..

Waarom zelf karnemelk maken?

Op Yoghurt.nl koop je karnemelkculturen, waarmee je eenvoudig zelf karnemelk kunt maken. Waarom zelf karnemelk maken?: Zelfgemaakte karnemelk is probiotisch. De gezondheidsvoordelen van zelf karnemelk maken zitten hem in het feit dat er in de fabriek..

Hoe maak je zelf karnemelk?

Zelf karnemelk maken is eenvoudig. Tuurlijk, je kan heel eenvoudig naar de supermarkt wandelen om daar een pak karnemelk te kopen. Niks moeilijks aan. Maar zelf karnemelk maken heeft toch iets speciaals. En dat niet alleen, door thuis karnemelk te maken leer je meer over het bereidingsproces en bepaal je helemaal zelf..

Maak kennis met onze karnemelkproducten

  • Karnemelk

    ,
    Karnemelk startersculturen voor de bereiding van minstens 60 liter karnemelk. De zelfgemaakte karnemelk heeft een heerlijke, lichtzure smaak en is eenvoudig te bereiden. Benieuwd naar hoe je onze Karnemelk maakt? Bekijk de video met bereidingsinstructies. [sf_fullscreenvideo type="text-button" btntext="Video bekijken" imageurl="" imageheight="" imagewidth="" videourl="https://vimeo.com/349409141" extraclass=""]
    11.95

Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!

Bekijken

Wil je 10% korting?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!