Gratis verzending vanaf € 55! Voor 22.00 besteld? Morgen bezorgd!

Kefir

Wat is kefir?

Kefir is een gezonde, gefermenteerde drank die al eeuwenlang gedronken wordt. Oorspronkelijk komt kefir waarschijnlijk uit de Kaukasus, maar ook nu nog maken veel mensen thuis kefir. Niet alleen vanwege de gezondheidsvoordelen, maar ook vanwege de heerlijk frisse, licht-tintelende smaak. Kefir ontstaat door..

Waarom zelf kefir maken?

Zelf kefir maken is een gezonde vervanging voor alle gezoete en met kunstmatige smaakstof bewerkte (zuivel)producten. Zelfgemaakte kefir smaakt vaak beter dan de kefir die in supermarkten en natuurwinkels te koop is. Bovendien is zelf kefir maken simpel en goedkoop. Nog niet overtuigd? Lees dan de volgende..

Hoe maak je zelf kefir?

Zelf kefir maken is makkelijk, zeker als je de startersculturen van yoghurt.nl gebruikt. Kefir maken met de startersculturen werkt hetzelfde als het maken van yoghurt, maar dan nóg makkelijker. Je hebt er namelijk ook geen yoghurtmaker voor nodig. De cultuur die gebruikt wordt is namelijk..

Maak kennis met onze kefirproducten

 • Uitverkocht
  13,30

  Kefir

  ,
  Kefir starterculturen voor de bereiding van minstens 100 liter kefir. De zelfgemaakte kefir heeft een lichtzure, frisse smaak en is eenvoudig te bereiden. Benieuwd naar hoe je onze kefir maakt? Bekijk de video met bereidingsinstructies.
  13,30
  13,30
 • Uitverkocht
  4,38

  Kefir (probeerverpakking)

  ,
  Biologische Kefir startersculturen voor de bereiding van minstens 30 liter Kefir. De zelfgemaakte Kefir heeft een lichtzure, frisse smaak en is eenvoudig te bereiden.
  4,38
  4,38
 • Waterkefir

  ,
  Waterkefirculturen goed voor tenminste 30 bereidingen. De zelfgemaakte waterkefir heeft een lichtzure, verfrissende smaak en is eenvoudig te bereiden. De drank lijkt op een licht-bruisende frisdrank en bevat alle gezondheidsvoordelen van waterkefir. Benieuwd naar hoe je onze waterkefir maakt? Bekijk de video met bereidingsinstructies.
  12,30

Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!

Bekijken