Yoghurt.nl | Winkelmand
Gratis verzending vanaf € 55! Voor 22.00 besteld? Morgen bezorgd!

Winkelmand

Jouw selectie (6 producten)

Product Omschrijving Prijs per stuk Hoeveelheid Subtotaal  
Elektrische Yoghurtmaker 19,99
19,99 ×
Yoghurt Naturel 12,30
12,30 ×
Tsukémono, snelle groentefermentaties uit Japan 33,94
33,94 ×
EasiYo Vetvrije Yoghurt Gemixte Bessen (1x) 4,89
4,89 ×
Bulgaarse Yoghurt 12,30
12,30 ×
Verrot Lekker 30,85
30,85 ×

Winkelmandoverzicht

Subtotaal 114,26
Verzending
  • PostNL

De verzendopties worden bij het afrekenen geüpdatet.

Totaal 114,26 (inclusief 14,71 BTW 21%, 2,44 BTW 9%)
Doorgaan met winkelen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in…

  • EasiYo Yoghurtmaker Zwart

    ,
    Stroomloze yoghurtmaker voor het bereiden van Yoghurt Naturel, Bulgaarse Yoghurt of Yoghurtmixen met smaak. Deze zwarte, elegante yoghurtmaker past in ieder modern interieur.
    22,25
  • Gefermenteerde groenten

    , ,
    Gefermenteerde groenten starterculturen voor ten minste 10 kilo gefermenteerde groenten. Met deze starterculturen kan je eenvoudig diverse groenten fermenteren zoals komkommer, selderij, bonen, bieten, asperges, paprika en nog veel meer.
    11,25
  • Verrot Gezond

    ,
    In zijn nieuwe kookboek 'Verrot gezond' geeft Christian Weij, naast een heldere uitleg van hoe de bacteriën in ons lichaam werken, een groot aantal recepten voor de verschillende soorten gefermenteerde producten. Van groente & kruiden, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel tot vlees en vis. Door dagelijks verschillende soorten gefermenteerde producten te eten en te kiezen voor voeding die je eigen darmbacteriën stimuleren, kunnen we de natuur een handje helpen en onze gezondheid verbeteren. Van zijn eerste boek 'Verrot lekker' zijn inmiddels ruim 15.000 exemplaren verkocht. Christian laat je zien dat als je deze klassieke techniek, op innovatieve en verfijnde wijze toepast, de mogelijkheden oneindig zijn! - Nico Klaver Restaurateur & chefkok restaurant 't Kalkoentje*, Rhenen Christian presenteert oude wijsheden in een fonkelnieuw jasje. Fermentatie-bacteriën kunnen ons helpen bij het bereiden van lekkere, houdbare en veilige producten, maar zijn ook onze bondgenoten op het gebied van gezondheid. Christian laat je ervaren dat gezonder worden en genieten van eten en bereiden prima samen kunnen gaan. - Ir. Ralph Moorman Levensmiddelentechnologie, gezondheidscoach en bedenker hormoonfactorconcept
    30,85
  • Yoghurtbeker | 330ml (1x) – Groen

    ,
    Ook yoghurt meenemen naar werk, school of op vakantie? Gebruik dan deze praktische yoghurtbeker! De yoghurtbeker is gemaakt van plastic en heeft een apart vakje voor je favoriete topping. De yoghurt eet je met de bijgevoegde lepel. Geen geknoei en ideaal om mee te nemen! De beker is geschikt voor de afwasmachine. BPA-vrij.
    5,10
  • Sojayoghurt

    , ,
    Veganistische starterculturen voor de bereiding van sojayoghurt. De zelfgemaakte sojayoghurt heeft een milde, zoete en aangenaam licht-zure smaak en is zeer eenvoudig te bereiden. Voor de bereiding van sojayoghurt heb je een elektrische yoghurtmaker nodig. Bijvoorbeeld de Rosenstein & Söhne of de Rommelsbacher yoghurtmaker. Gebruik voor de bereiding van deze sojayoghurt houdbare Alpro Sojadrink Original. 100% plantaardig.
    12,30
  • Pickle-pers Premium | 1,7l

    , ,
    Een Japanse tsukémono-pickle maak je door gezouten groenten een paar uur tot een paar dagen onder hoge druk te zetten. Een pickle-pers is een handig hulpmiddel om in no time gezonde en smakelijke pickles te maken. Door de druk en het zout wordt er vocht aan de groenten onttrokken. Hierdoor ontstaat er smaakconcentratie en een unieke knapperigheid. Je ontdekt je favoriete groenten opnieuw! Kenmerken van de pickle-pers:
    • Deksel sluit met twee vergrendelingen
    • Flexibele persdeksel met RVS-veer in het binnenwerk
    • Kleur: Aqua / Blauw
    • Inhoud: 1,7L
    Starten met fermenteren? Bestel dit product in combinatie met onze starter voor gefermenteerde groenten en/of het boek 'Tsukémono: snelle groentefermentaties uit Japan'.
    36,00
  • Variëren met kefir

    ,
    Zelfgemaakte kefir is natuurlijk, probiotisch en vers. Bovendien is het leuk om te maken. Om het nog leuker te maken staan in dit boek heerlijke recepten om zelf uit te proberen. Want je kan veel meer met kefir dan het alleen drinken. Met bereidingstips helpt dit boek je op weg het meeste uit kefir te halen. In sommige recepten heeft kefir de hoofdrol, in andere juist een verrassende bijrol. De focus ligt op melkkefir, maar er zijn ook recepten waarin waterkefir gebruikt wordt. Dit boek laat zien dat kefir eigenlijk op ieder moment van de dag lekker is. Denk aan kefir in een voedzaam ontbijt, een snelle lunch of een gezond hoofdgerecht. Maar vergeet ook de heerlijke smoothies en bakgerechten niet. Veel plezier met variëren!
    15,40
  • Notenmelkzak voor hangop en plantaardige melk

    ,
    Notenmelkzak van biologisch katoen. Een notenmelkzak is oorspronkelijk bedoeld om in een handomdraai amandelmelk of een andere notenmelk te maken. Deze notenmelkzak is echter ideaal voor het maken van hangop. De bestseller in Engeland en nu ook verkrijgbaar op yoghurt.nl!
    10,25

Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!

Bekijken