Gratis verzending vanaf € 55! Voor 22.00 besteld? Morgen bezorgd!

Waarom zelf zure room maken?

Waarom zelf zure room maken?

Waarom zelf zure room maken?

Zelf zure room maken is zowel eenvoudig als leuk om te doen. Je hoeft je geen zorgen te maken over onnodige toevoegingen als verdikkingsmiddelen en stabilisatoren. Ook is er geen plastic potje dat je na gebruik weg moet gooien. Zelf zure room maken is dus zeker een goed idee. Hierna de voordelen van zelf zure room maken op een rijtje:

Zelfgemaakte zure room is probiotisch. Zelfgemaakte zure room is, in tegenstelling tot zure room uit de supermarkt, probiotisch. Reguliere zure room wordt gemaakt met twee soorten melkzuurbacteriën die de room weliswaar mooi verzuren, maar de room niet probiotisch maken. Probiotica heb je nodig voor een gezond darmstelsel. In je darmen bevinden zich miljarden bacteriën en de truc is om de balans tussen de goede en slechte bacteriën te waarborgen. Zelfgemaakte, probiotische zure room is dus een mooie toevoeging op een gezond voedingspatroon.

Zelfgemaakte zure room is natuurlijk. In onze producten zitten geen onnodige toevoegingen als verdikkingsmiddelen en stabilisatoren. De startersculturen van yoghurt.nl zijn puur natuur en zorgen van zichzelf voor de dikke textuur en prettige, zure smaak.

Zelf je room kiezen. Zelf zure room maken stelt je in staat om de room te kiezen die jij het liefste zou willen gebruiken. Heerlijke verse room bij de boer vandaan kun je omtoveren tot fantastische zure room. Altijd al eens zure room van rauwe melk willen maken? Ook dat is mogelijk.

Zelf zure room maken is leuk. Thuis zelf aan de slag gaan met het maken van zure room is ook gewoon leuk. Met onze culturen is bovendien eenvoudig om te doen!

Maak kennis met onze zure room producten

Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!

Bekijken