Blog
Yoghurt.nl > Blog
Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!
BekijkenNatuurlijk
Aardbeienschelpjes met yoghurt- en puddingvulling Een heerlijk zomers recept, want ja, er zitten verse aardbeien in. Deze aardbeienschelpjes doen het goed als gebakje bij de koffie of als feestelijk dessert. De bladerdeegschelpjes…
Fermenteren, wat is dit eigenlijk? Alle startersculturen van Yoghurt.nl zorgen voor fermentatie. Maar wat is fermentatie nu eigenlijk? In de periode dat er nog geen koelkast bestond fermenteerde bijna iedereen zijn voedsel.…
Smoothiebowl Bij dat heerlijk zomerse weer weer horen ook zomerse recepten. In dit recept spelen de zomerkoninkjes de hoofdrol, oftewel de aardbei! De smoothiebowl is helemaal hip op het moment en de…
Broodje kip-mango-ananassalsa Voor de yoghurt kunnen de naturel of Bulgaarse yoghurtculturen worden gebruikt in combinatie met volle of halfvolle melk. 4 personen Bereidingstijd: 15 min. Ingrediënten: 1 gerookte kipfilet 75 gr mango…
Yoghurtijs Heerlijk als tussendoortje voor in de zomer of als dessert. Voor de yoghurt zijn de Bulgaarse yoghurtculturen gebruikt + volle houdbare (gesteriliseerde) melk. Ca. 6 personen Bereidingstijd: 20 min. Wachttijd: min.…
Ananas-yoghurttaart Voor de yoghurt zijn de naturel yoghurtculturen gebruikt + volle houdbare (gesteriliseerde) melk. Deze taart kan het beste een dag voor consumptie worden gemaakt en is circa drie dagen houdbaar. 10…
Starten met het maken van je eigen yoghurt? Bestel pakket Kwiek!
BekijkenMeld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw volgende bestelling!